Hoog bezoek tijdens kerstdiner Blauwe Vogels

WIJCHEN – 9 december 2023 – Tijdens ons gezellige kerstdiner kregen we hoog bezoek van onze burgemeester “Renske Helmer-Englebert” van Wijchen. Ze kwam eens kijken wat de Blauwe Vogels inhoud.
Ook werd er iemand van de leiding even in het zonnetje gezet, namelijk Wilma! Omdat Wilma al zeker 35 jaar  leiding bij de Blauwe Vogels is, was dit een mooi moment om daar eens bij stil te staan. Naast een mooie bos bloemen, een prachtige presentatie over al die tijd, kreeg ze van de burgemeester ook nog een leuk presentje.
Het was een geweldige avond bij zaal Sterrenbosch. We hebben heerlijk gegeten, gezongen en gedanst. Iedereen ging met een brede glimlach en een volle buik weer naar huis.

Ander nieuws

Wilma Willems ontvangt het Lokaal Compliment
NIJMEGEN – 15 September 2023 – De Lindenberg vormde onlangs het decor voor het Lokaal Compliment. Tijdens het Lokaal Compliment worden alle vrijwilligers van Nijmegen in het zonnetje gezet door...
Carnaval met hertog groep Alverna
Op zaterdag 11 februari hebben de Blauwe Vogels uit Wijchen het Carnaval 2023 ingezet met hoog bezoek van Hertog groep Alverna. Met Hertog Patrick. Adjudanten: Marius en Jan. En Pages:...